Èxit de participació a la 14è torneig de balls de saló


  • Comparteix:

Més de mig miler de parelles han participat aquest cap de setmana al 14è torneig Ciutat de Sant Cugat de balls de saló. Durant dos dies Sant Cugat s'ha omplert de ritme amb la competició internacional de dissabte amb participants de 7 països i la nacional de diumenge.

L'exhibició de la parella Slavik i Elena i la competició de dissabte, que puntuava per la classificació internacional, han aplegat 800 persones que han gaudit de balls estandards i llatins d'algunes de les parelles amb més reconeixement. Precisament una parella del Club Ball Esportiu Sant Cugat, el Manolo i la Júlia han resultat els guanyadors en la categoria Sénior 1 A. Ambdós han coincidit en destacar el torneig de Sant Cugat com un dels més importants a nivell estatal.

Manolo i Júlia

És un dels camiponats més importants a Espanya./És un dels que marca la temporada perquè hi ha els millors.


Diumenge ha continuat la competició, en aquesta ocasió a nivell nacional, en una jornada que des de l'organització han valorat molt positivament. Jesús Curto és l'organitzador del torneig santcugatenc.

Jesús Curto

S'ha batut un rècord de participació i estem molt orgullosos.


Coincidint amb la celebració a Sant Cugat d'aquest certamen centenars de santcugatencs han aprofitat per conèixer de prop aquesta especialitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.