La cuina oriental, equatoriana i italiana, a les terceres jornades Cuines i Diversitat


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc acollirà, a partir d'aquest dilluns, les terceres Jornades de Cuines i Diversitat organitzades per l'Ajuntament. Cada sessió estarà dedicada a la tradició culinària d'un país. En aquesta edició, s'incorporen les cuines xinesa, japonesa, equatoriana i italiana.

Ja està obert el període d'inscripció per a les terceres Jornades de Cuines i Diversitat, que s'impartiran a l'Ateneu Santcugatenc. Per participar-hi cal apuntar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o a les oficines dels districtes. El termini d'inscripció finalitza aquest dilluns, dia de la inauguració.

La bona acollida que van tenir les dues anteriors edicions i la gran quantitat de persones que no van poder participar-hi ha motivat aquesta tercera edició. Ho explica el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Arran de l'èxit i de les persones que no s'hi van poder presentar, hem volgut repetir les Jornades per crear espais de trobada intercultural.


La primera jornada té lloc aquest dilluns, amb la cuina dels Països Catalans com a protagonista. El 26 de febrer serà el torn de la cuina japonesa. La jornada del 5 de març estarà dedicada a la gastronomia equatoriana i el 12 de març la protagonista serà la cuina xinesa. L'última de les jornades serà el 19 de març i estarà dedicada a la cuina italiana.

Les cinc cites culinàries començaran a dos quarts de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.