Carlos Núñez apropa la música de gaita aquest divendres al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El gaiter gallec Carlos Nuñez arriba aquest divendres al Teatre-Auditori en un concert acompanyat per l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra Nuñez interpretarà cançons del seu últim disc, 'Cinema do Mar'.

El gaiter Carlos Nuñez ja va venir en concert a la nostra ciutat el 1999 i el 2004 per presentar el disc 'Almas de Fisterra'. Ara, Nuñez torna al Teatre-Auditori en un concert molt especial acompanyat de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra.

Carlos Núñez explica les característiques del concert que oferirà a Sant Cugat.

Carlos Núñez

Serà un concert de dues hores on s'escoltaran moltes músiques mai escoltades. Cal venir al concert amb la ment molt oberta.


El currículum del gaiter ha incorporat bandes sonores per diferents pel·lícules, com la de la pel·lícula japonesa 'Gedo Sonkis', des que va participar a 'Mar Adentro', d'Alejandro Amenabar. Núñez també ha compartit escenari amb artistes de l'alçada de Bob Dylan, Sinead O'Connor i The Who.

En aquesta ocasió, Nuñez compartirà escenari amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, presentada oficialment el març de 1993.

El director de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, Gerard Claret, destaca les qualitats del músic gallec.

Gerard Claret

Carlos Núñez és 'una bèstia' de l'escenari'. S'endú el públic a la butxaca, literalment.


El concert tindrà lloc aquest divendres a partir de les deu de la nit i el preu de l'entrada és de 40 euros. Està previst que la durada de l'espectacle sigui de dues hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.