Ràdio Sant Cugat convoca el setè concurs de contes de Sant Jordi


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat organitza per Sant Jordi la setena edició del concurs de contes per a alumnes de secundària de la ciutat. Enguany, els treballs hauran de tractar sobre el tema de la imatge, una inquietud molt quotidiana pels joves que han de participar d'aquest concurs.

Un any més, l'emissora municipal se suma a la celebració de la diada de Sant Jordi i ho fa amb el concurs de contes adreçat als estudiants de primer, segon, tercer i quart d'ESO dels centres d'ensenyament de la nostra ciutat.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és acostar la ràdio als més joves del municipi i, sobretot, fomentar la creativitat. Amb aquesta voluntat, la proposta de tema d'enguany és 'la imatge'.

La cap de programes de Ràdio Sant Cugat i membre del jurat, Carme Reverte, explica perquè s'ha escollit aquesta temàtica.

Carme Reverte

El tema de la imatge és una inquietud quotidiana i un tema que preocupa molt als joves que han de fer aquests contes.


El concurs de contes pretén, principalment, fomentar la creació literària entre els alumnes de la ciutat. A més, com explica Carme Reverte, és una oportunitat per acostar la ràdio municipal als joves estudiants.

Carme Reverte

La voluntat és la de participar activament en la diada i involucrar als joves, tot fomentant la creació literària.


Com en anteriors edicions, Ràdio Sant Cugat enregistrarà i emetrà els contes guanyadors, que a més seran publicats per escrit al 'Diari de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.