Pep Blanes exposa 30 dibuixos dels claustres del Monestir i la Catedral de Girona al Museu


  • Comparteix:

'Dos claustres una mateixa mà mestre: Arnau Cadell' és el títol de l'exposició de Pep Blanes que es pot veure des d'aquest dijous al Museu de Sant Cugat. La mostra recull 30 dibuixos d'aquest artista santcugatenc dels claustres del Monestir de la nostra ciutat i de la Catedral de Girona.

La trentena de dibuixos permetran comparar les dues obres romàniques. Segons Blanes, l'exposició també pretén col·laborar en la candidatura conjunta dels dos claustres a Patrimoni Universal de la Humanitat. L'artista santcugatenc explica què significaria això per a la nostra ciutat.

Pep Blanes

Entrar dintre d'un nivell d'importància internacional insòlita, perquè qualsevol lloc que sigui patrimoni de la humanitat té una afluència mundial extraordinària.


L'alcalde, Lluís Recoder, que ha presidit la innauguració de l'exposició, ha explicat que la mostra és important per la qualitat i pel sentiment que li ha posat Pep Blanes. Per a Recoder, l'artista santcugatenc és el 145 capitell del claustre del Monestir de Sant Cugat.

Lluís Recoder

És una exposició molt especial per la qualitat que té i pel sentiment que hi ha darrera, perquè no és el mateix que algú pinti al claustre o que el dibuixi el Pep Blanes. És el 145 capitell del claustre.


L'entrada a l'exposició costa tres euros. Els grups d'almenys 15 individus, les famílies nombroses i persones amb carnet jove o d'estudiant tenen una entrada amb tarifa reduïda. Jubilats, aturats i persones fins als 16 anys poden visitar la mostra gratuïtament.

La mostra de Pep Blanes compta amb el suport de l'Ajuntament i d'Amics de la Unesco Sant Cugat-Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.