Unes 125.000 persones visiten el Museu de Sant Cugat en els seus quatre anys de vida


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat ha rebut 125.000 visitants en els quatre anys d'història de l'equipament municipal. Ara el Museu enceta nous projectes com organitzar una exposició permanent per apropar el patrimoni de la ciutat als santcugatencs.

Els santcugatencs, el públic familiar i els escolars són els principals visitants d'aquestes instal·lacions que tenen per objectiu donar a conèixer el patrimoni de la ciutat més enllà del Monestir.

Tot i el balanç positiu dels quatre anys del Museu de Sant Cugat, el director Lluís Campis s'ha marcat com a assignatura pendent la Casa Aymat. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Lluís Campins

Hi ha dues vies per intentar acostar la gent a la Casa Aymat. Per una banda, fer una programació atractiva i per l'altra una campanya de difusió. Hem optat per la primera opció.


De cara el futur, el Museu es marca com a projectes la senyalització dels principals punts patrimonials i l'organització de l'exposició permanent. Ho explica Lluís Campins.

Lluís Campins

Senyalització dels elements patrimonials. Arribaran a ser 70. El segon gran projecte és l'exposició permanent.


La nova temporada del Museu tindrà com a novetats una exposició sobre la cultura maia i una mostra de l'artista santcugatenc Josep Pla-Narbona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.