Acaba la quarta edició del Curs Internacional de Cant


  • Comparteix:

El Curs Internacional de Cant organitzat per Camerata Sant Cugat s'ha acabat aquest dissabte amb un concert al claustre del Monestir. Els alumnes han cantat obres líriques de compositors com Mozart i Puccini demostrant els progressos que han fet durant els set dies intensius que han durat les lliçons. A continuació s'ha lliurat el Premi Camerata Sant Cugat a l'alumne més destacat del curs, que ha recaigut en Carol Garcia.

Els actes de cloenda del Curs Internacional de Cant han començat amb una conferència a càrrec de Marcel Gorgori titulada 'Maneres de cantar'. A continuació han actuat la quarantena de joves provinents de tot l'Estat i de diversos llocs d'Europa que han participat al curs.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, s'ha mostrat molt satisfet d'aquesta quarta edició del curs.

Xavier Baulies

Considerem que ha estat un èxit molt gran. Estem molt contents. Des de Sant Cugat estem fent una cosa important en el món del cant.


L'acte també ha comptat amb l'actuació especial de la soprano Marta Mateu i el baríton Carlos Daza. A continuació s'ha fet l'entrega del Premi de Cant Camerata Sant Cugat, dotat amb 1.000 euros i que s'ha atorgat a l'alumna Carol Garcia per la seva gran interpretació de l'ària 'Bel raggio lusinghier' de Rossini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.