'Els Hereus' d'Alain Krief i el mag Luis de Matos visitaran el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Repartiment d'actors del muntatge 'Els Hereus'

Repartiment d'actors del muntatge 'Els Hereus'

L'obra 'Els Hereus' d'Alain Krief i la màgia del portuguès Luis de Matos arribaran aquest primer semestre al Teatre-Auditori. L'equipament municipal posarà a partir del 5 de setembre els abonaments a la venda mentre que les entrades es podran aconseguir a partir del 12 de setembre.

El primer semestre de la temporada del Teatre-Auditori incorpora la comèdia a la programació amb l'obra 'Els Hereus' d'Alain Krief, un muntatge dirigit per Pep Anton Gómez i que compta amb la interpretació d'Àngel Bassas, Eva Barceló, Pep Ferrer, Jordi Vila, Laia Piró i Amparo Moreno.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica les virtuts d'aquesta obra que arribarà al novembre.

Pep Tugues

Buscàvem una comèdia divertida perquè el públic pugui exterioritzar i riure molt per gaudir del muntatge.


Seguint amb la tònica d'incorporar la màgia a cada temporada del Teatre-Auditori, enguany i fent cas a les recomanacions del Mag Lari, el mag portuguès Luis de Matos visitarà la nostra ciutat a l'època de Nadal.

Pep Tugues destaca l'espectacularitat dels muntatges de Luis de Matos.

Pep Tugues

Se'l coneix com el Copperfiel europeu. És el mag europeu que més treballa l'espectacularitat i que deixa molt soprès a tot el públic.


L'últim espectacle de la Compañía Nacional de Danza, la cantant Concha Buika, el muntatge 'Mies' de Nats Nus i l'obra 'Tres Dramolette' amb l'actriu Rosa Maria Sardà seran altres espectacles d'aquest primer semestre del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.