Pilates, guitarra, astronomia, escriptura i fotografia, novetats de l'Obrim Vies


  • Comparteix:

L'espai Obrim Vies ofereix diversos cursos de temàtica variada com música, literatura i fotografia. En paral·lel, el Club Muntanyenc (CMSC) continua oferint les tradicionals activitats relacionades amb el muntanyisme, la gimnasia rítmica i l'esquí entre d'altres.

Pilates, cant i respiració, percussió, planetes i vida a l'univers, art de mirar, escriptura', guitarra i el taller de reparació de bicicletes són els vuit cursos que ofereix el programa Obrim Vies. Aquests són trimestrals i s'impartiran un dia a la setmana, en horaris a partir de les sis de la tarda. El preu oscil·la entre els 55 i els 125 euros.

Un trimestre més l'oferta del Club Muntanyenc combina l'activitat esportiva amb les iniciatives culturals i de lleure, una marca d'identitat que es vol promocionar des de l'entitat.

Marc Dinarès és el gerent del CMSC.

Marc Dinarès

Volem emfatitzar no només en la vessant esportiva que la ciutat té de la nostra entitat sinó també tota vessant cultural i educadora.


L'entitat muntanyenca vol animar tots els santcugatencs a participar en les iniciatives del club i per aquest motiu el 80% de l'oferta és de lliure accés.

Marc Dinarès

El 80% de les activitats són obertes a tothom de Sant Cugat.


Pel que fa a la secció de muntanya, la pròxima activitat és una sortida a Andorra que tindrà lloc el 20 i 21 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.