Maria del Mar Bonet i Palau i Fabre, protagonistes de la10a Nit de poesia


  • Comparteix:

El poeta d'honor Josep Palau i Fabre i els poetes Carles Camps, Mireia Companys i Jordi Julià són alguns dels poetes que participaran a la 10a Nit de poesia amb un espectacle que comptarà amb l'actuació musical de Maria del Mar Bonet. La 10a Nit de la poesia arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori dins dels actes principals del 7è Festival de Poesia de Sant Cugat.

El muntatge, dirigit pel catedràtic d'arts escèniques de la Universitat de Barcelona (UB) i guardonat amb la Creu de Sant Jordi l'any 1996, Ricard Salvat, també estarà acompanyat per l'actuació del pianista i compositor Manel Camps i la veu de Maria del Mar Bonet.

La cantautora mallorquina, Maria del Mar Bonet, avança alguns detalls de la 10a nit de poesia. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Maria del Mar Bonet

Serà una nit molt maca, agraeixo que se se m'hagi convidat. Dedicaré el poema 'Jo em donaria a qui em volgués' al poeta Josep Palau i Fabre.


De la seva banda, la directora del certamen, Marta Pessarrodona, ha elogiat la figura del poeta d'honor, Josep Palau i Fabre.

Marta Pessarrodona

És un poeta singular i molt particular i no se'l pot encasellar.


El mateix dissabte, al punt de la mitjanit, el Casal de Joves de TorreBlanca acollirà un 'after hours' poètic coordinat per Biel Barnils. Un altre acte destacat arribarà aquest diumenge al barri de Coll Favà, on Dolors Vilarassau presentarà el recital 'Coll Favà: El barri dels poetes' basat en una lectura de poesies de 13 autors catalans de la mà de diferents escriptors com Sam Abrams, Hèctor Bofill i Ramon Tremosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.