El Monestir dels Infants ha rebut 8.500 visites en el primer mes de funcionament


  • Comparteix:

En el Monestir dels Infants, els nens tenen l'oportunitat de fer de pica-pedrers

En el Monestir dels Infants, els nens tenen l'oportunitat de fer de pica-pedrers

El Monestir dels Infants ja ha rebut 8.500 visites en el seu primer mes de funcionament. Més d'un miler d'escolars entre sis i dotze anys han participat en la reconstrucció amb pedres de cartró i més de 5.000 famílies s'han apropat amb els seu fills a col·laborar a alçar aquesta rèplica de 8 metres d'alçada

Es preveu que el Monestir dels Infants aculli uns 3.500 alumnes d'escoles de tot Catalunya que pedra a pedra ajudin a reconstruir la joia de Sant Cugat. Segons ha explicat un dels monitors, Marc Osta, la primera reacció dels infants és sorpresa i després il·lusió per poder convertir-se per un dia en pica-pedrers:

Marc Osta

Els nens es mostren sorpresos perquè aquí fan una activitat que no acostumen a fer


Els escolars, vinguts d'escoles de tot Catalunya, reben una petita introducció històrica sobre el Monestir, la seva història i el projecte de fer-ne una rèplica a escala.
Segons els seus responsables els terminis s'estan complint ja que el 15 de febrer el Monestir ha de ser ja una realitat.

Marc Osta

El 15 de febrer ha d'estar muntat tot el Monestir dels Infants


L'afluència de visites és de d'una mitja de tres grups diaris que gaudeixen durant una hora i mitja de la possibilitat de ser per un dia petits arquitectes i forjadors del Monestir dels Infants. Recordem que la iniciativa s'emmarca en els actes de l'Any del Mil·lenari i l'objectiu és donar a conèixer el Monestir als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.