Neix una comissió per promoure el Ball de Gitanes


  • Comparteix:

Neix la comissió del Ball de Gitanes per promoure aquesta tradició santcugatenca per Carnaval. La nova comissió pretén que aquest ball sigui un esdeveniment conegut pels santcugatencs i que tingui un caràcter participatiu i popular.

La comissió del Ball de Gitanes sorgeix com a resposta al 'decreixent interès' d'aquesta tradició santcugatenca per carnaval, tot i la recuperació feta en els últims anys per part del col·lectiu Profeslo.

Ho ha explicat un dels membres d'aquesta comissió, Julià Mestieri.

Julià Mestieri

Estava començant a ser una tradició morta i vam pensar que o féiem alguna cosa o acabaria desapareixent.


La comissió del Ball de Gitanes començarà a treballar en dues línies. La primera se centrarà en la difusió de l'activitat entre els col·lectius i entitats de la ciutat. La segona vol potenciar l'aprenentatge del ball entre tots els santcugatencs.

És en aquesta línia que la comissió del Ball de Gitanes ha planificat un seguit d'actes per assolir aquests objectius. El primer pas que faran serà participar en la Festa de Tardor per donar a conèixer els assajos setmanals gratuïts que ofereixen i la creació de la web www.balldegitanes.org.

Ho destaca Julià Mestieri.

Julià Mestieri

Hem organitzat molts assajos. Hem preparat cartells publicitaris i estarem a la Festa de Tardor.


Les inscripcions pels assajos per al Ball de Gitanes es poden fer al Casal de Joves de TorreBlanca, a l'Ateneu i al fòrum de la web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.