Aute, El Tricicle i Flotats, plats forts del Teatre-Auditori per a aquest semestre


  • Comparteix:

Els concerts de Luis Eduardo Aute, Ana Belén i Antònia Font, i les obres de teatre 'La plaça del Diamant' i 'Stalin', amb Josep Maria Flotats, són alguns dels principals espectacles del segon semestre de la temporada al Teatre-Auditori. El Tricicle, amb el muntatge 'Garrick', tancarà la temporada a l'equipament municipal a principis de juny.

L’inici de semestre el marcarà el concert d'homenatge a Victòria dels Àngels, el divendres 11 de gener, amb l'actuació de Teresa Berganza. Una altra de les principals actuacions musicals serà el concert d'Antònia Font, que presentarà 'Coser i cantar' en un acte recomanat per la productora Cugat.cat.

Escoltem el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré.

Josep Ferré

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat actuarem amb Antonia Font.


Altres espectacles musicals seran el concert del Cor de l'Òpera del Liceu, la representació de 'La Traviata' de Verdi i el musical 'Grease'. Luis Eduardo Aute i Ana Belén també aproparan els seus darrers espectacles. El mag Lari i l'Orquestra Simfònica Sant Cugat també compartiran escenari en un espectacle magicomusical.

Escoltem l'artista Elena Gadel, protagonista de 'Grease, el musical de la teva vida'.

Elena Gadel

Començarem la nostra gira al Teatre-Auditori de Sant Cugat.


Pel que fa a les representacions teatrals, hi destaquen obres com 'A la Toscana', de Sergi Belbel; 'Com pot ser que t'estimi tant', de T de Teatre i Javier Daulte; i 'Stalin', amb Josep M. Flotats. L'equipament municipal també acollirà 'La plaça del Diamant' i 'Intimitat', amb Joel Joan i Clara Segura, entre altres.

En la programació, també hi haurà espai per a la dansa: la Compañía de Danza Flamenca Carmen Cortés presentarà 'Mujeres de Lorca' i la Compañía Nacional de Danza, 'Romeu i Julieta'.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, destaca l'objectiu de la nova programació.

Pep Tugues

És una programació molt variada, molt eclèctica, volem que cada santcugatenc hi trobi com a mínim un espectacle.


La venda d'abonaments començarà aquest dimecres. A partir del dimecres de la setmana vinent, es posaran a la venda les entrades generals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.