Les activitats del Nadal a Sant Cugat seran més accessibles i de més qualitat


  • Comparteix:

Més accessibilitat per a tot tipus de públics i espectacles de més qualitat són l'aposta principal del programa d'activitats del Nadal a Sant Cugat. Entre les novetats destaca l'espai de l'Envelat que serà més petit i el canvi d'ubicació de la fira de reis que passa a la plaça del Rei. Les activitats començaran el proper 22 de desembre.

L'Envelat redueix les seves dimensions per tornar-se un espai més recollit i com a novetats presentarà l'espai de 'La Plaça', que acollirà les noves activitats de carrer i el servei de bar i cafeteria. L'Envelat és el plat fort del programa d'activitats de Nadal i arriba enguany a la divuitena edició.

El servei de cafeteria respon a una demanda dels pares del municipi. Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Hi haurà un servei de cafeteria important pels pares que acompanyen a les criatures i que ho havien reclamat moltes vegades.


L'espai de l'Envelat també acollirà les activitats de les Nits a l'Envelat que aquest any comptarà amb els espectacles 'La manera més salvatge' d'Enric Casasses i Pascal Comelade i la Nit de Jazz-Jam Session. Les activitats de nit es completaran amb els muntatges 'Brindem' i el 'Taller de circ per a joves'. La característica principal dels espectacles és l'increment de la qualitat.

Escoltem el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Hem intentat evitar l'excesiva proliferació d'activitats que se superposen les unes a les altres i a la vegada incrementar la qualitat.


Altres novetats són el canvi d'ubicació de la fira de reis que se celebrarà a la plaça del Rei i de la recollida de cartes per part del patge reial que passa del claustre a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.