El concert de Nadal de l'OSSC omple el Teatre-Auditori d'humor, nadales i valsos


  • Comparteix:

Humor, nadales i el clàssic repertori de valsos i danses han omplert aquest dijous i divendres el Teatre-Auditori en motiu del tradicional concert de Nadal a càrrec de l'Orquesta Simfònica de Sant Cugat (OSSC). El director del conjunt, Josep Ferré, s'ha mostrat molt content amb la resposta del públic, que ha fet ple a l'equipament cultural.

El concert de Nadal de l'OSSC, un clàssic de les festes nadalenques, ha combinat un any més la música de marxes i polques de la família Strauss amb el bon humor del conjunt musical. Un Teatre-Auditori ple a vessar s'ha vestit de gala per escoltar diferents peces de Johann Strauss júnior, Franz von Suppé i nadales harmonitzades per Salvador Brotons.

El director de l'OSSC, Josep Ferré, explica les seves impressions al acabar el concert.

Josep Ferré

Estem molt contents, hem pogut fer fins a sis bisos, crec que totom s'ho ha passat molt bé.


El públic, molt entusiasmat, ha respòs amb humor a les bromes dels músics, que un any més han provocat les rialles de tothom. Escoltem alguns dels assistents.

Públic

Hem distrutat molt, com cada any. / Ens ha agradat molt. / Ha estat molt bé. / Ha sigut molt bonic.


Coincidint amb el concert, una mostra del pintor local Pere Soy ha adornat el vestíbul del Teatre-Auditori. Els retrats són tots dels instruments de l'OSSC. Escoltem Pere Soy.

Pere Soy

Hi ha un treball de camp a partir dels assajos i els concerts i relaciono la música amb la pintura a través de les meves obres.


El concert ha tingut lloc aquest dijous i aquest divendres al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.