'A la Toscana' inicia la gira que portarà l'obra al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra de teatre 'A la Toscana', de Sergi Belbel, comença aquesta setmana la gira que la portarà el 8 de febrer al Teatre-Auditori. L'espectacle està protagonitzat per Jordi Boixaderas, Lluïsa Castell i Cristina Plazas.

El nou text de Sergi Belbel, oscil·la entre la comèdia més àcida i el drama, amb sigil primer i després amb una angoixant estridència, entre la realitat tangible i l'onirisme que és capaç de transformar-ho tot en un malson terrible i obsessiu. Una peça que gira al voltant del Marc i la Joana i dels seus dos millors amics: en Jaume, un arqueòleg amb molt de món que amaga un secret terrible, i la Marta, una doctora que intenta ajudar el Marc i la Joana a trobar sortida a una relació que sembla trobar-se davant l'abisme. Una obra sobre les relacions humanes que recrea les pors i les esperances.

La Sala Petita del TNC va finalitzar el 6 de gener les funcions d''A la Toscana'. Les 49 funcions han aplegat 12.095 espectadors amb una ocupació que ha estat del 92,8%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.