L'exposició 'Figures i Pessebres' es pot veure fins el 15 de gener a la Casa Abacial


  • Comparteix:

Un pessebre, sis diorames i dues vitrines mostren a la Casa Abacial diferents escenes evangèliques de tradició nadalenca. El principal reclam de la mostra és un pessebre que ha estat elaborat pels nens de catequesi. La mostra, amb el nom 'Figures i pessebres', es podrà veure fins el 15 de gener.

Quatre diagrames amb diferents imatges del paisatge català s'usen per il·lustrar diverses escenes de la Bíblia. Des de la muntanya de Montserrat fins a Tortosa es pot veure l'Anunciació i l'arribada dels Reis Mags entre d'altres.

L'exposició compta també amb un pessebre d'aproximadament sis metres quadrats fet amb l'ajuda dels nens de catequesi. Els més menuts han elaborat les cases que formen part de l'escena del neixement.

Mossèn Blai Blanquer explica els motius de l'exposició de nom 'Figures i Pessebres'.

Blai Blanquer

Des de fa cinc anys s'ofereix un espai de tranquil·litat per viure la tendresa del Nadal.


A banda, la mostra també ha fet un homenatge a l'escultor Josep Maria Brull. L'artista va dedicar la seva vida a elaborar peces per a pessebres amb diferents materials.

La matança del innocents també es mostra a l'exposició amb un diorama on s'il·lustra els naufragis de la vida on el si de la mare és el més segur.

L'exposició es pot veure a la Casa Abacial fins el proper 15 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.