Àngel Comas porta al paper la seva admiració per Coppola


  • Comparteix:

El crític de cinema santcugatenc Àngel Comas repassa l'obra del director Francis Ford Coppola en un nou llibre. Comas parla dels orígens del cineasta, de totes les seves pel·lícules i de la seva activitat empresarial.

Segons ha explicat a Cugat.cat, Comas basa el llibre en informació objectiva per explicar al lector tot el que pot interessar sobre el director d'origen italià, però també hi ha lloc a les crítiques subjectives.


Àngel Comas ha destacat el caràcter innovador i arriscat del director, que reflecteix en les seves obres els seus orígens italians, el seu concepte de família, una gran vitalitat i 'molta capacitat de renéixer davant del fracàs'.

Àngel Comas

Admiro Francis Ford Coppola perquè és capaç de vèncer totes les dificultats amb tenacitat i renéixer sense perdre les seves il·lusions.


Francis Ford Coppola és director de pel·lícules com 'Apocalypse Now' o la trilogia de 'El Padrino'. L'obra de Comas està publicada a 'T&B Publicaciones'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.