Fotografia i pintura comparteixen espai a Pou d'Art en dues mostres simultànies


  • Comparteix:

Les pintures de Teresa Tugues i les fotografies de Gregory Heirman omplen la galeria Pou d'Art en la primera exposició de l'any. Una vintena de persones han assistit aquest dissabte a la inauguració d'aquesta mostra doble que barreja la intensitat dels colors del món del motor i els colors suaus dels quadres de Tugues.

La galeria Pou d'Art ha inaugurat l'any amb dues exposicions simultànies que barregen la fotografia i la pintura. D'aquesta manera, els dos artistes, Teresa Tugues i Gregory Heirman, expressen des de diferents disciplines la seva particular manera de veure l'art.

En el cas de la pintora Teresa Tugues, que per primer cop exposa en una galeria, aquesta mostra és una manera de provocar sensacions en l'espectador.

Teresa Tugues

Si pogués arribar a que l'espectador s'emocionés seria molt gran. Simplement que cadascú pugui veure allò que vulgui.


Gregory Heirman va més enllà i ofereix un recull de fotografies del món del motor que pretenen donar a conèixer la part més humana d'aquest esport i dels pilots. Ho explica Heirman.

Gregory Heirman

He intentat triar les fotografies més maques i artístiques. M'interessa resaltar el costat més humà. No diré que és art però s'aproxima.


Totes dues exposicions es poden visitar a la galeria Pou d'Art fins el proper 13 de febrer.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.