'2666', que arribarà al Teatre-Auditori, millor muntatge segons la crítica


  • Comparteix:

L'obra '2666', de Roberto Bolaño, i la direcció de Calixto Bieito a 'Plataforma' han estat guardonats en els premis de la Crítica de Barcelona atorgats aquest dilluns. '2666' es podrà veure al Teatre-Auditori mentre que 'Plataforma' va visitar aquest equipament de Sant Cugat la temporada passada.

El premi a la direcció ha estat atorgat a Calixto Bieito per 'Plataforma'. L'espectacle es podrà tornar a veure del 8 de febrer al 8 d'abril al Teatre Romea de Barcelona.

Per la seva banda, '2666' ha rebut el premi al Millor Espectacle. El Teatre-Auditori acollirà la representació la segona setmana de març. Quan va morir l'any 2003, Roberto Bolaño escrivia simultàniament cinc novel·les. Aquestes obres pòstumes es van publicar, amb el títol de '2666', com una única novel·la, que Àlex Rigola i Pablo Ley han convertit en espectacle teatral. Les moltes històries que formen part de la trama convergeixen a Santa Teresa, una localitat mexicana clarament inspirada en Ciudad Juárez, on des de fa anys es produeixen misteriosos assassinats de dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.