Canals Galeria d'Art commemora 'L'Any del Mil·lenari' amb una exposició de 22 artistes


  • Comparteix:

Una de les obres que es poden veure a Canals Galeria d'Art

Una de les obres que es poden veure a Canals Galeria d'Art

Canals Galeria d'Art commemora amb una exposició que el dia 22 es compleixen mil anys de la concessió de la butlla papal al Monestir. La mostra porta el títol de 'L'art en l'Any del Mil·lenari' i està integrada per l'obra de 22 artistes locals que provenen dels fons pictòric de la Canals.

Dins els actes commemoratius de l'Any del Mil·lenari, la galeria de Josep Canals ha volgut aportar el seu granet de sorra amb una mostra col·lectiva que exhibeix l'art local en els últims anys del darrer mil·leni.

'L'art en l'Any del Mil·lenari' presenta obres de 22 artistes de Sant Cugat. Els visitants poden veure l'homenatge a Gaudí de Mercè Diogène, els motius religiosos de Sergi Barnils o el colorisme de Tatiana Blanqué. Un dels noms que també participa en aquesta mostra és el de Salvador Juanpere. El propi artista ens parla de l'escultura que hi exposa:

Salvador Juanpere

La peça que aporto a l'exposició fa una reflexió sobre el temps


Segons el director de la galeria, Josep Canals, la mostra vol ser un reflex de l'evolució de la ciutat en els darrers temps a través d'uns artistes joves i compromesos socialment. A l'exposició de 'L'art en l'Any del Mil·lenari' també podem veure l'obra d'artistes com Sergi Barnils, Tatiana Blanqué, Neus Colet i Grau-Garriga. Aquest ventall d'artistes té molta qualitat, tal i com opina la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, que ha avalat aquesta iniciativa:

Àngels Ponsa

L'Any del Mil·lenari l'hem fet amb la participació de molta gent i de moltes entitats


La darrera mostra de la Canals Galeria d'Art es pot visitar fins el dia 6 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.