La Natura i la dona protagonistes del diumenge a la Unió


  • Comparteix:

Un espectacle infantil i un musical són les propostes del Teatre La Unió per aquest diumenge. 'Històries d'un arbre mil·lenari' és una faula que transmet el respecte i l'estima cap a la natura. 'Tú eres mi reina' homenatja a les dones a través de la música i la poesia. L'espectacle infantil tindrà lloc a partir de les 12 del matí i el musical arrancarà a partir de dos quarts de set de la tarda.

Amb ombres xineses i titelles 'Històries d'un arbre mil·lenari' transformarà l'escenari de la Unió en un bosc ple de màgia, humor i fantasia. D'aquesta manera, l'espectacle, que tindrà lloc diumenge a les 12 del matí, vol transmetre als més petits el respecte a la natura.

Per la tarda serà el moment d'homenatjar la dona a través de la música amb 'Tú eres mi reina', una selecció de poesies relacionades amb la feminitat. La companyia Pots Contar combina poesia amb interpretacions musicals compostes especialment per aquesta obra.

El director del Teatre La Unió, Christian Treceño, destaca l'aposta pel teatre social.

Christian Treceño

Aquest cap de setmana tenim dos representacions de teatre social. Volem utilitzar l'art com una eina de sensibilització.


El preu de l'entrada per l'obra 'Històries d'un arbre mil·lenari' és de 5 euros pels petits i 7 euros pels grans. I 'Tú eres mi reina' es pot veure per 10 euros i 8 euros pels socis del Teatre la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.