Sílvia Munt dóna veu a la immigració en el seu quart telefilm


  • Comparteix:

L'actriu i directora valldoreixenca Sílvia Munt ha finalitzat el rodatge del telefilm 'Sota el mateix cel', que retrata el tema de la immigració sota un rerafons social. En aquesta ocasió, Munt mostra la vida d'un matrimoni d'immigrants marroquins i els seus fills.

'Sota el mateix cel' és el quart telefilm de la carrera de Sílvia Munt com a directora. La producció compta amb un repartiment internacional, encapçalat per l'actor algerià Abdul Hamid Krim i l'artista marroquina Lubna Azabal. També hi intervenen cares conegudes de la petita pantalla, com Roger Coma, Daniela Costa i Aurora Sánchez, entre d'altres.

La història, filmada a cavall entre Andalusia i el Marroc, recrea la vida d'un matrimoni de marroquins que marxen a Espanya amb els seus fills. La nena vol ser escriptora, però el seu pare té uns altres plans per a ella, ja que pretén tornar al seu país. Això desencadenarà el conflicte que centra la pel·lícula.

Sílvia Munt ja va tractar el tema de la immigració en el seu segon telefilm, 'Les filles de Mohamed'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.