El públic del Teatre-Auditori evoca records de cinema amb el concert 'De pel·lícula'


Temes relacionats

El concert 'De pel·lícula' arriba al Teatre-Audtiori amb el Cor Vivaldi i Camerata Coral Sant Cugat (20/abr/08)


  • Comparteix:

El concert 'De pel·lícula' amb el Cor Vivaldi i Camerata Sant Cugat, per primera vegada junts dalt l'escenari, ha satisfet a grans i a petits. Els dos cors han interpretat temes de pel·lícules tan conegudes com 'Mary Poppins', 'El Màgic d'Oz', o 'Allò que el vent d'endugué' en una actuació de més d'una hora i mitja de durada. Els directors dels cors, Òscar Boada i Xavier Baulies, s'han repartit la direcció del concert.

Un públic variat i d'edats molt diferents ha omplert una part del Teatre-Auditori per escoltar 'De pel·lícula', un concert de bandes sonores. Els més petits han gaudit amb els clàssics de Walt Disney i cançons de pel·lícules com 'El llibre de la selva', 'Blancaneus', 'Aladdin' o 'Mery Poppins'. El públic més adult ha pogut evocar els seus records particulars amb temes d''El Padrino', 'West Side Story' o 'El Màgic d'Oz'. Cadascun dels temes musicals ha estat acompanyat per imatges audiovisuals en una pantalla gegant.

El públic ha sortit així de satisfet aquest diumenge del Teatre-Auditori.

Públic

Mary Poppins i El llibre de la Selva han estat les millots. / Ha estat preciós, m'ha encantat. / Les peces molt ben escollides, ha estat un concert per a grans i per a petits. / Molt bonic.


Els dos cors han comptat amb l'acompanyament musical d'un violí, un cello, un contrabaix, un clarinet i saxo, una trompeta, percussió i piano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.