Les llibreries de Sant Cugat esperen vendre avui un 10% dels llibres de tot l'any


  • Comparteix:

Els llibreters de Sant Cugat preveuen vendre avui entre un 8 i un 10% del total de llibres que venen al llarg de l'any. Les previsions dels venedors apunten a la posssibiliat que Ken Follet, Carlos Ruiz Zafón i Pep Coll seran els més venuts.

Els llibres més comprats d'autors catalans seran, segons les llibreries, el premi de Sant Jordi 'Les senyoretes de Lourdes' de l'escriptor Pep Coll i 'L'últim patriarca' de la marroquina Najat El Hachmi, guanyadora del 28è Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull.

En castellà, els més venuts seran 'El juego del ángel' de Carlos Ruiz Zafón i 'El asombroso viaje de Pomponio Flato', l'últim llibre d'Eduardo Mendoza. En un segon pla dins el rànquing quedaran 'El món sense fi' de Ken Follet i 'Et donaré la terra' de Chufo Llorens.

La responsable de la llibreria Mytos, Esther Gorchs, explica les seves previsions.

Esther Gorchs

Els llibres més mediàtics són 'El juego del Ángel' i 'Les senyoretes de Lourdes'. Es preveu que aquests encapçalin el rànquing de Sant Jordi.


Els llibreters de la ciutat coincideixen que el percentatge de vendes que es farà avui sobre el total de l'any depèn de cada llibreria, tot i que a Sant Cugat acostuma a ser d'entre el 8 i el 10%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.