'El Llibertí' i 'Espectres', molt a prop d'arribar al Teatre-Auditori la temporada vinent


  • Comparteix:

Els muntatges 'Espectres', interpretada per la santcugatenca Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas, i 'El Llibertí' amb l'actor santcugatenc Ramon Madaula podrien arribar a la tardor a la nostra ciutat dins la programació del Teatre-Auditori.

El muntatge 'El Llibertí' d'Eric-Emmanuel Schmitt i dirigida per Joan Lluís Bozzo havia d'arribar aquesta temporada al Teatre-Auditori. Tot i això, la gran resposta del públic que s'ha acostat fins al Teatre Poliorama de Barcelona ha fet retardar la gira per diferents teatres.

L'obra podria venir la propera temporada, segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues. Són declaracions a Cugat.cat.

Pep Tugues

Fins que no està tot tancat no podem assegurar res, però jo diria que tindrem Ramon Madaula al Teatre-Auditori dins la nostra programació.


Un altre muntatge que té totes les possibilitats de visitar la nostra ciutat és l'última obra que interpreta l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau, 'Espectres' del dramaturg noruec Henrik Ibsen i estrenada al Teatre Romea de Barcelona.

Pep Tugues explica que l'obra podria arribar a la tardor.

Pep Tugues

És una versió dirigida per Magda Puyo, amb una mirada molt ben defensada pels actors Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas.


El director del Teatre-Auditori s'ha mostrat satisfet del bon nivell que manté la programació de l'equipament i la satisfacció per part del públic amb els diferents muntatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.