L'Aula Universitària per a la Gent Gran inicia l'any amb conferències sobre història, música, natura i literatura


  • Comparteix:

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran comença les seves activitats del segon trimestre amb una programació plena de conferències d'història, música, natura o literatura. A més, també s'inclou una taula rodona i un programa de visites de sortides culturals a espais tan atractius com el Palau de la Música o l'Observatori Fabra.

La temàtica de les conferències organitzades per l'Aula Universitària és molt rica i variada. Es poden trobar diferents sessions dedicades a la història i a la literatura com el món de l'espectacle al Paral·lel dels anys 40, el Fòrum Universal de les Cultures 2004 o la vida de Santiago Rusiñol. Tot això combinat amb d'altres temes més vinculats a la medicina o la natura com una reflexió sobre la vellesa o un capítol dedicat al vulcanisme.

A banda de les xerrades, aquest curs s'han incorporat al programa unes taules rodones, que pretenen facilitar la participació dels assistents. En el primer trimestre, el resultat ha estat molt bo, i de cara a aquest nou curs es comptarà amb la presència de Joan Antoni Samaranch, tal i com avança el vice-president de l'Associació, Jaume Pla:

Jaume Pla

Vindrà l'expresident del COI, Joan Antoni Samaranch, que és una home amb un currículum molt ampli


Aquest trimestre l'Aula d'Extensió Universitària mantindrà les sessions dobles, amb més de 125 participants a cadascuna d'elles. L'objectiu de l'Associació és oferir a les persones grans una formació de nivell universitari durant el seu temps lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.