Cal Gerrer, amb una col·lecció sobre Marilyn Monroe, obrirà les seves portes l'any que ve


  • Comparteix:

La casa-museu de Cal Gerrer, que acollirà un museu de la família Cabanas Alibau, obrirà les seves portes el 2009. Diverses dificultats en la rehabilitació de l'edifici, que té més de 150 anys, han provocat un any de retard en les obres. Un cop finalitzats els treballs es preveu que una planta sencera de l'edifici vagi destinada a una col·lecció sobre Marilyn Monroe.

Una fuita d'aigua o la troballa d'unes restes arqueològiques de fa més de 150 anys, han estat alguns dels problemes amb que s'han trobat els germans Cabanas a l'hora de restaurar la casa-museu de Cal Gerrer, ubicada a la plaça d'Octavià. La previsió és dedicar la planta baixa a un restaurant i les plantes superiors per al museu.

Precisament la tercera planta de l'edifici allotjarà part de la important col·lecció de Frederic Cabanas sobre Marilyn Monroe, ja que Cabanas té una de les recopilacions de material de l'actriu més grans del món que aquest dimarts fa 56 anys que va morir.

Escoltem Frederic Cabanas en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Frederic Cabanas

La tercera planta de Cal Gerrer hi tindrem l'arxiu que jo tinc a casa perquè tots poguem gaudir d'una bellesa com la Marilyn.


A Cal Gerrer s'hi podran veure alguns dels més de 900 llibres, 250 discs, 3.000 postals o 5.000 retalls de diari que poseeix Cabanas.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.