Les inscripcions per als tallers de Pou d'Art, obertes fins l'1 d'octubre


  • Comparteix:

Els alumnes matriculats poden gaudir de descomptes en botigues especialitzades o en cursos intensius

Els alumnes matriculats poden gaudir de descomptes en botigues especialitzades o en cursos intensius

Les inscripcions per als tallers de la galeria Pou d'Art estaran obertes fins l'1 d'octubre, data en què s'iniciaran les classes. La novetat d'enguany seran els tallers sobre monogràfics com llibres d'artista, nous materials d'escultura i ceràmiques. Uns 200 alumnes podran gaudir de les activitats ofertes a la Galeria i a les diferents escoles que ofereixen els tallers com a activitats extraescolars.

Els tallers més populars són els d'expressió plàstica, els de còmic i els de pintura per a adults. Aquest any, però, i arran de diverses propostes, es formaran nous grups que faran classes de ceràmica, llibres d'artista o sobre nous materials d'escultura.

Tot i que la majora d'activitats es fan a la mateixa galeria Pou d'Art, la tendència, segons la directora del Pou d'Art, Maria Fabre, és que els tallers es facin a les escoles com a activitats fora d'horari escolar.

Maria Fabre

Treballem a quatre escoles i podem arribar a duplicar les plaçes. Ara és més còmode per als pares anar a buscar una mica més tard als fills a l'escola que no portar-los aqui.


L'objectiu dels tallers que comencen l'1 d'octubre és potenciar la creativitat i la capacitat comunicativa de menuts i grans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.