Comencen les sessions del club de lectura de teatre


Temes relacionats

Dolors Vilarasau: 'És una gran iniciativa' (24/set/08)

Un club difondrà les obres representades al Teatre-Auditori (17/set/08)


  • Comparteix:

'Volem convertir aquest club de lectura en un club d'espectadors'. Amb aquesta intenció ha començat la directora i crítica teatral Dolors Vilarasau la primera sessió del Club de Lectura de teatre que s'ha iniciat aquest dimecres a la Biblioteca del Mil·lenari. De la mà de Vilarasau, una quinzena de persones s'introduiran en obres com 'El llibertí', 'Espectres' o 'La Tortuga de Darwin' que posteriorment es representaran al Teatre-Auditori.

Dolors Vilarasau ha explicat que, conjuntament amb la directora de la biblioteca, Pepa Forn, han decidit convertir aquesta iniciativa en un club d'espectadors.


Dolors Vilarasau

Gràcies a la vinculació de la Biblioteca amb el Teatre-Auditori hem decidit de fer un club d'espectadors.


La directora santcugatenca ha destacat la gran varietat de les obres que es tractaran durant aquesta edició del club i que li permetran introduir els assistents en els diferents gèneres teatrals.

L'objectiu de Vilarasau és que els membres del club puguin anar a les representacions del Teatre-Auditori amb amb un gran coneixement del què aniran a veure.

Les places per formar part d'aquest club de lectura estan ja ocupades tot i que hi ha oberta una llista d'espera per possibles baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.