El Campus Rock arribarà per segona vegada a Sant Cugat a finals de mes


Temes relacionats

Oberta la inscripció pel Campus Rock Sant Cugat (17/oct/08)

Una setzena de joves participa al Campus Rock per millorar la tècnica musical (18/mai/07)


  • Comparteix:

L'escola itinerant Campus Rock s'atura per segon cop a Sant Cugat per oferir classes, tallers i conferències a músics d'entre 15 i 30 anys. Les classes, que tindran lloc entre el 31 d'octubre i el 2 de novembre, aniran a càrrec de músics professionals que incidiran en aspectes pràctics del dia a dia d'un grup musical, a més de potenciar conceptes com l'originalitat i la composició. Al Campus Rock, hi participaran Lluís Gavaldà d'Els Pets i Pemi Rovirosa de Lax'n'Busto, entre altres.

Durant tres dies, Sant Cugat acollirà tot un seguit d'activitats destinades a millorar el nivell dels músics santcugatencs. Els dos primers dies hi haurà tallers de rock, soul, ska i reggae, així com dues jam sessions. L'últim dia, hi haurà la presentació de les cançons compostes pels alumnes i un concert final a càrrec dels alumnes i els professors a la plaça del Rei.

La regidora de Joventut, Esther Salat, explica l'objectiu del Campus Rock.

Esther Salat

Els joves podran aprendre diferents enfocaments sobre l'ensenyament musical i intercanviar coneixements amb els professors i els altres alumnes.


El Campus Rock comptarà amb la col·laboració de diverses figures de la música catalana, procedents de grups com Lax'n'Busto, Els Pets, Menaix a Truà i Gnaposs.

Un dels membres de Menaix a Truà, Toni Xuclà, explica que intentaran que cada alumne trobi el seu estil personal.

Toni Xuclà

No es tracta de repetir fórmules ni de repetir cançons mimèticament, sinó de buscar la personalitat de cadascun dels alumnes.


El Campus Rock tindrà lloc els dies 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre al Casal de Joves de TorreBlanca, i compta amb la col·laboració de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.