El Festival de Poesia posa el punt i final amb la mirada posada en obrir-se al públic català


  • Comparteix:

La vuitena edició del Festival de Poesia de Sant Cugat clou amb la satisfacció del públic i dels organitzadors. Les diferents propostes han tingut una bona acollida per part dels santcugatencs, tot i que l'objectiu és obrir la trobada al públic català. Tot i així, els organitzadors donen per consolidat el festival.

Des del dimecres passat, la ciutat s'ha omplert un any més de poesia. Les diferents propostes, estructurades principalment en petit format, han viscut una bona assistència del públic, tot i que la pluja va obligar a anul·lar el programa de dissabte el matí.

El temps no ha jugat en contra dels organitzadors, que s'han mostrat satisfets del desenvolupament del programa. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, fa un primer balanç.

Xavier Escura

Estem molt satisfets. S'han cobert totes les expectatives. El nivell de qualitat ha estat molt alt.


Una vegada finalitzada aquesta vuitena edició, les diferents institucions organitzadores miren cap el futur. El director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, explica quines són les properes fites del festival.

Oriol Izquierdo

Els dos objectius de fons són que tot Sant Cugat bategui al voltant del festival i que el festival sigui el punt de referència per al país.


Precisament, el públic santcugatenc ha aconseguit omplir totes les propostes. Escoltem algunes de les impressions del públic.

públic

Molt complet. / És un acte que ajuda a entendre. / És una iniciativa fantàstica.


De la seva banda, el poeta d'honor, Feliu Formosa, ha assegurat sentir-se molt satisfet, tant per l'homenatge, com per la resposta dels santcugatencs. Formosa ha participat de bona part dels actes programats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.