L'espai Terra Dolça inicia les activitats de novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les activitats de Terra Dolça

Imatge d'arxiu d'una de les activitats de Terra Dolça

La presentació d'un llibre, música en directe, la projecció d'un documental i la màgia del mag Rafa són algunes de les activitats que presenta el Terra Dolça per aquest mes. La novetat d'aquest novembre serà el tast dels vins del Montsant i els vins de l'Empordà. A més, l'exposició '40 anys del PSAN' repassarà la vida d'aquest històric partit independentista català.

La novetat respecte els anteriors calendaris del Terra Dolça és el tast comparat de vins. En aquesta activitat es degustaran els vins de les comarques del Montsant i de l'Empordà. Al tast, hi assistiran dos enòlegs - especialistes en l'elaboració i els components del vi- de cadascuna de les comarques.

El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, explica a Cugat.cat les novetats d'aquest mes.


Guim Pros

Aquest mes fem dos sopars musicats. Iniciem una activitat que consisteix a comparar vins de diferents comarques dels Països Catalans




'Yerba Mala', a càrrec del Colectivo 7, dóna nom al documental que es projectarà el dia 15, i parla de la vida d'un editorial artesà de Bolívia.

L'escriptora i periodista Núria Cadenes presentarà, el dissabte 22, el seu darrer llibre, 'Vine al sud', que pretén desmuntar tòpics i apropar els lectors a la realitat del País Valencià.

Els dimecres 12 i 26 de novembre, el mag Rafa oferirà el seu habitual espectacle al Terra Dolça.

La música en directe la portarà el grup Trilla, el dijous 20, i la cantautora lleidatana Meritxell Gener, el dijous 27. Aquest és el primer mes que hi ha dos sopars musicats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

els del terra dolça s'ho curren moltíssim!!!

helena. Enviat el 5/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.