El Casal de Joves TorreBlanca fa una exposició sobre la vida a Bolívia


  • Comparteix:

Casal de Joves de TorreBlanca

Casal de Joves de TorreBlanca

'Andes Urbans' dóna nom a l'exposició fotogràfica que acull el Casal de Joves TorreBlanca fins a finals de mes. La productora Colectivo 7 és l'autora d'aquesta exposició, en la qual també es projecta el documental 'Cholita Paceña', elaborat pel mateix col·lectiu. La mostra consta d'un total de 30 fotografies que reflexionen sobre la vida i la cultura dels Andes a la ciutat boliviana de La Paz.

'Cholita Paceña', el documental que ha projectat Colectivo 7 a la inauguració de l'exposició, ha estat guardonat amb el 1r Premi de la Mostra Internacional de Curt Documental 'Registra en Curt' de Barcelona. Un dels membres de Colectivo 7 Jordi Salvadó ha explicat a Cugat.cat en què consisteix el documental


Jordi Salvadó

El documental parla de la dona de La Paz, la dona andina. Volíem allunyar-nos del folklorisme i el que vam fer va ser investigar què hi havia de tradició i què hi havia de moda.












Salvadó ha explicat, a més, que l'exposició de 30 fotografies és un passeig per la ciutat andina de La Paz i mostra totes les realitats que es viuen als Andes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.