El Sant Cugat de la postguerra s'emmiralla en les fotografies de Joan Cabanas


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat inaugura avui l'exposició d'homenatge al fotògraf Joan Cabanas i Alibau. La mostra repassarà les imatges més representatives de l'extens material gràfic que Cabanas va llegar, la majoria dels anys 40 i 50. L'exposició es complementa amb instantànies d'altres fotògrafs santcugatencs com Kim Manresa, Ana Boixeda i Xavier Salvans.

En la celebració del centenari del naixement de Joan Cabanas, el Museu de Sant Cugat li vol retre un homenatge mitjançant una selecció de les més de 35.000 fotografies que es conserven de l'autor i que s'exposaran a la sala capitular i el claustre del Monestir. A partir d'avui i fins el 14 de desembre, els santcugatencs podran fer una ullada al passat de la ciutat a partir d'un dels seus testimonis més significatius.

Diferents fotògrafs santcugatencs contribueixen a la mostra aportant la seva visió sobre les tres temàtiques principals en què va destacar Cabanas: paisatge urbà, vida de Sant Cugat i retrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.