Espais d'Art de Sant Cugat es constitueix oficialment com a entitat


  • Comparteix:

L'Associació Espais d'Art de Sant Cugat ja s'ha constituït oficialment com a entitat. Després d'una llarga trajectòria, els professionals del galerisme local comencen una nova etapa marcada per l'organització de la Tercera Nit de l'Art i la seva presència a la fira Sant Cugat Actiu.

Des de principis d'any, l'Associació Espais d'Art està registrada com a col·lectiu. No obstant, la seva presentació oficial es farà a la Fira Sant Cugat Actiu, en la qual l'associació tindrà un stand. El president de l'Associació Espais d'Ar, Jordi Batlle, s'ha mostrat molt satisfet del canvi de rumb que agafa l'entitat:

Jordi Batlle



A banda de participar en la Fira Sant Cugat Actiu, l'entitat té en cartera la preparació de la Tercera Nit de l'Art, que se celebrarà el 31 de maig. Jordi Batlle ens dóna més detalls d'asquest esdeveniment:

Jordi Batlle



Recordem que l'Associació Espais d'Art va crear-se amb la voluntat de defensar els interessos dels professionals del galerisme. El seu objectiu és fomentar i motivar esdeveniments culturals per acostar el públic a aquest tipus de circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.