'Il Circo di Venezia s'atura a Sant Cugat per oferir el seu circ innovador


  • Comparteix:

'Il Circo di Venezia' instal·la la seva carpa al parc de Coll Favà des d'aquest divendres i fins a final de mes. La coordinadora del circ, Sonia Miranda, ha explicat, en la presentació aquest dimecres de les actuacions, que la proposta combina dansa i teatre amb les disciplines pròpies del circ, amb una ambientació que recorda la ciutat dels canals. Cugat.cat sortejarà entrades per assistir a l'espectacle.

Un espectacular treball de decoració, vestuari i llums traslladaran els assistents a la ciutat dels canals de Venècia, en un espectacle innovador que posa sobre l'escenari fins a una trentena d'artistes. Dansa, teatre còmic i acrobàcies són la base de la proposta, que durant dues hores comptarà amb les actuacions d'artistes provinents de diversos països.

El director d''Il Circo di Venezia', Ronny Rossi, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un espectacle ple de sorpreses.

Ronny Rossi

És molt espectacular. Barregem balls amb acrobàcies i fem coses que el públic no s'espera.


El circ està immers en la seva segona gira, i ja ha passat per Girona, Granollers i ara, per primera vegada, a Sant Cugat.

La coordinadora del circ, Sonia Miranda, explica a Cugat.cat què aporta aquest espectacle al món del circ.

Sonia Miranda

Tot el que proporciona l'espectacle és real. El circ és un 'art silvestre', és a dir, tot el que aporta és natural.


D'altra banda, amb la integració de Sant Cugat a la Xarxa de Ciutats Amigues del Circ, 'Il Circo di Venezia' se sent molt acollit per tot el suport, tant econòmic com tècnic, que li ha ofert la ciutat. Ho explica a Cugat.cat el promotor de la gira, Ricard Panadès.


Ricard Panadès

Sant Cugat ens ha donat moltes facilitats, com intensificar la programació del circ i altres activitats al municipi.


La carpa, instal·lada al parc de Coll Favà, obrirà les portes aquest divendres i oferirà actuacions durant tot aquest cap de setmana i el següent. El preu de les entrades més econòmiques és de vuit euros. Dilluns, dia de l'espectador, hi haurà una actuació amb preu únic de 10 euros.

Cugat.cat sortejarà entrades per assistir a 'Il Circo de Venezia' a través de la seva pàgina web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.