El Museu ofereix una visita de Nadal sota la llum de la lluna


  • Comparteix:

Les activitats de Nadal al Museu s'acabaran el 4 de gener

Les activitats de Nadal al Museu s'acabaran el 4 de gener

El Museu de Sant Cugat organitza avui una visita nocturna a l'exposició permanent. L'activitat, que s'inclou dins el programa 'Nadal a Sant Cugat', començarà a les 8 del vespre i està destinada a tots els públics.

Descobrir les sales del Museu municipal a la llum de la lluna. Aquest és el reclam d'una activitat per a tota la família que permetrà, per un dia, fer un cop d'ull a l'exposició permanent de l'espai amb les explicacions d'un guia i amb una perspectiva mai vista.

La mostra proporciona una visió històrica del Monestir des de la seva fundació i permet entendre com era la vida dels monjos que hi van viure.

Les activitats nadalenques al Museu continuaran amb l'any nou. Divendres, 2 de gener, els més menuts estan convidats a conèixer l'Anna de la Llana, la cuidadora dels tapissos de la Casa Aymat durant els últims anys. Els participants hauran de descobrir, a través d'un joc de pistes, on ha anat a parar un dels tapissos, misteriosament desaparegut. També divendres, però al vespre, un altre joc de pistes permetrà descobrir tots els racons del Claustre a les fosques.

Ja dissabte, 3 de gener, es farà una nova visita teatralitzada per conèixer les històries que s'amaguen als capitells. Diumenge, el programa de Nadal al Museu s'acabarà amb una jornada de portes obertes, al migdia, acompanyada d'una visita guiada sota el títol 'Oració, treball i poder'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.