El retrobament de DiCaprio i Winslet, als cines de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els actors coincideixen de nou en una història d'amor

Els actors coincideixen de nou en una història d'amor

'Revolutionary road' i 'Transporter 3' són les estrenes nord-americanes que es poden veure a partir d'aquest divendres a les sales Cinesa i a Yelmo Cineplex. A més, les pantalles de Yelmo també projecten l'espanyola 'La mujer del anarquista', amb Juan Diego Botto.

Onze anys després de 'Titanic', Leonardo DiCaprio i Kate Winslet es retroben a 'Revolutionary road'. El marit de Winslet, Sam Mendes, dirigeix un drama on una parella ha d'afrontar els problemes de la societat benestant nord-americana dels anys 50. Per la seva interpretació, l'actriu britànica s'ha emportat el Globus d'Or a la millor actriu.

A 'Transporter 3', Jason Statham torna a interpretar a Frank Martin en aquesta entrega plena d'acció que condueix al protagonista per diferents punts del món, des de Marsella a Odessa. El guió d'aquesta producció francesa el signa Luc Besson, director de 'El tercer elemento'.

L'altra novetat a Sant Cugat és 'La mujer del anarquista', que únicament es podrà veure al Yelmo Cineplex. La producció espanyola narra la història d'amor entre una jove idealista i un advocat revolucionari a l'època de la postguerra. Juan Diego Botto i María Valverde assumeixen els papers principals d'aquest film. La pel·lícula compta amb la presència de la catalana Ivana Baquero, coneguda per ser la protagonista d''El laberinto del fauno'.

I dijous, dins el Cicle de Cinema d'Autor es projecte 'Soom' del cineasta coreà Kim ki-Duc. Les sessions són a les set i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.