Tres obres del santcugatenc Arcadi Oliveres es publicaran en versió digital


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres en una imatge d'arxiu

Arcadi Oliveres en una imatge d'arxiu

Angle Editorial publicarà tres llibres de l'escriptor santcugatenc Arcadi Oliveres en format electrònic. Es tracta d'un projecte d'Edi.cat engegat conjuntament per les editorials Angle, Cossetània i Edicions Bromera que engloba una cinquantena de títols en suport digital. 'Un altre món', 'El meu camí cap a la utopia' i 'La meva llibertat' són les obres d'Oliveres que sortiran al mercat amb aquest format la segona quinzena de febrer.

El nou sistema permetrà que els usuaris que visitin la pàgina web Edi.cat puguin comprar els exemplars dels llibres en format digital i paper. De moment només es penjaran un total de 50 obres que en un futur augmentaran ja que es digitalitzaran tots els llibres que les tres editorials que conformen Edi.cat han publicat fins ara.

Un dels responsables d'Edi.cat, Toni Cantó, explica com funcionarà l'adquisició dels llibres a través de la xarxa.

Toni Cantó

L'usuari pot anar a una llibreria per comprar una targeta amb un codi que li permetrà descarregar-se els llibres o bé des de la mateixa pàgina web.


Cantó ha explicat que l'usuari podrà escollir el format de l'arxiu que millor s'adapti al seu suport d'ordinador. A més, Cantó ha afegit que les descàrregues estaran protegides contra les còpies il·legals.

Edi.cat està format per Angle editorial, Cossetània i Edicions Bromera, però no descarta incorporar noves editorials en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.