Un complot per matar Hitler, als cines de Sant Cugat


  • Comparteix:

El film està rodat a Alemanya

El film està rodat a Alemanya

'Valkiria' amb Tom Cruise i 'La duda' amb Meryl Streep són les estrenes més destacades que arriben aquest divendres a les sales de Sant Cugat. A aquests títols s'afegeixen el drama 'El juego del ahorcado' de Manuel Gómez Pereira i la comèdia nord-americana 'Mal ejemplo'.

Basada en fets reals, 'Valkiria' parla del complot de diversos oficials nazis per assassinar Adolf Hitler. El personatge de Tom Cruise és el cervell d'aquesta operació que dirigeix Bryan Singer, responsable de títols com 'X-Men'. 'Valkiria' es pot veure als dos cinemes de la ciutat.

A Yelmo Cineplex s'estrenen altres films com 'La Duda'. Meryl Streep interpreta una monja que investiga un mossèn sospitós de pederàstia amb el rostre de Philip Seymour Hoffman. Els dos actors estan nominats a l'Oscar per aquest llargmetratge.

L'altra novetat dels Estats Units és la comèdia 'Mal ejemplo', amb Paul Ruud com a protagonista. L'única estrena espanyola és l'última producció de Manuel Gómez Pereira. 'El juego del ahorcado' explica la turmentosa història d'amor de dos adolescents caracteritzats per Clara Lago i Álvaro Cervantes.

I dins el cicle de cinema d'autor, Cinesa projecta aquest dijous el film italià 'La sconosciuta' de Giuseppe Tornatore, responsable de 'Cinema Paradiso'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.