La comissió de la Festa Major reclama la participació de tothom en la confecció del programa d'actes


  • Comparteix:

Els membres de la comissió organitzadora de la Festa Major

Els membres de la comissió organitzadora de la Festa Major

La comissió de festes ha iniciat els preparatius de la Festa Major 2003. La celebració, que tindrà lloc entre els dies 26 i 29 de juny, arriba enguany amb l'objectiu d'oferir menys activitats i més qualitat. Els organitzadors també volen que els ciutadans participin activament en l'elaboració del programa de la festa.

Quan encara queden quatre mesos per l'arribada de la Festa Gran de Sant Cugat, la comissió de festes ja ha posat fil a l'agulla al programa. El disseny de la Festa Major es realitzarà a partir d'una dotzena de grups de treballs que estudiaran les millors fórmules per fer d'aquesta celebració la més sonada dels últims anys.

Per aconseguir-ho, els organitzadors volen realitzar una enquesta per conèixer quin és el model de Festa Major que més atrau al santcugatenc. La comissió de festes ha afirmat que l'èxit de la celebració passa per potenciar les activitats que més han funcionat en anys anteriors. El president de la comissió Nacho Gonzalvo ens dóna més detalls de la festa d'enguany:

Nacho Gonzalvo

Potser ens haurien de plantejar no fer tantes activitats i que siguin més participatives


Una de les activitats que més èxit va tenir l'any passat va ser les Barraques, que aquest 2003 celebren el seu cinquè aniversari. Els responsables de la iniciativa convocaran el 8 de març a totes les entitats interessades per començar a perfilar les característiques d'aquesta festa. El portaveu de Barraques, Oriol Moliner, ha comentat que volen preparar una festa a partir de les propostes ciutadanes:

Oriol Moliner

Com cada any seguirem incorporant noves novetats a l'espai de les Barraques


A les pàgines web 'www.festamajor.santcugat.net' i a 'www.barraques.com' es pot consultar tota la informació sobre la Festa Major i les Barraques i realitzar qualsevol suggeriment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.