La geometria i els colors vius, protagonistes de 'Calidoscopi', la nova exposició de Josepa Álvaro a Pou d'Art


  • Comparteix:

Targeta de l'exposició 'Calidoscopi' de Josepa Álvaro

Targeta de l'exposició 'Calidoscopi' de Josepa Álvaro

'Calidoscopi' és la nova exposició que l'artista Josepa Álvaro ha inaugurat aquest dissabte a la galeria Pou d'Art. L'artista es decanta per una geometria molt estricta i amb colors vius. Una setantena de persones han assistit a la inauguració de la mostra.

'Calidoscopi' és una exposició de 28 peces abstractes de diferents formats i configurades amb pintura acrílica sobre tela. També consta d'una obra de la qual surten unes vetes dels colors del quadre que produeixen un joc òptic segons els diferents punts de vista des d'on es pot observar.

L'artista i propietària de la galeria Pou d'Art, Maria Fabre, explica perquè Josepa Álvaro ha anomenat 'Calidoscopi' aquesta exposició.

Maria Fabre

Álvaro ha composat els quadres amb el mateix procés de mirar els colors a través d'un calidoscopi. Pinta cartulines petites, les retalla i les composa una mica a l'atzar.











A més, una de les obres exposades l'ha pintat Josepa Álvaro conjuntament amb el seu nét de tres anys. En la mostra, també s'han penjat les imatges del procés de confecció de l'obra.

Álvaro ha passat d'un estil on els colors foscos i difuminats eren els protagonistes, a una pintura de colors alegres i línies i composicions geomètriques.

L'exposició 'Calidoscopi' es podrà visitar a la galeria Pou d'Art fins el 14 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.