La 2a nit de Dansa Contemporània, aquest dissabte al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

El cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat serà un dels protagonistes de la 2a nit de Dansa Contemporània

El cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat serà un dels protagonistes de la 2a nit de Dansa Contemporània

La 2a Nit de Dansa Contemporània arriba aquest dissabte al Casal de Joves TorreBlanca. Les principals actuacions estaran protagonitzades pel cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat i la companyia de Pepe Hevia. L'espectacle començarà a dos quarts d'onze.

El cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat obrirà la nit amb una actuació d'arrels tradicionals catalanes. L'altre espectacle principal serà l'estrena d'una peça amb arrels cubanes i percussió en directe de la companyia Pepe Hevia. Entre aquestes actuacions, uns estudiants de l'escola de dansa de Brussel·les i l'escola barcelonina Vàrium presentaran les seves propostes.

El coordinador d'activitats del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, ha explicat que l'objectiu de la Nit és apropar la dansa al públic.

Joan Carles Busquets

Dins del món de la dansa, hi ha molta gent que s'hi dedica i no hi ha espais reduïts, a part del Teatre-Auditori per artistes consagrats com Nacho Duato o Marta Carrasco.




L'organització preveu al voltant de 150 assistents. Les entrades encara estan a la venda a la secretaria del Casal i el seu preu és de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.