Keith Adams reivindica la qualitat de la cal·ligrafia occidental a l'Escola d'Art


  • Comparteix:

Keith Adams durant la jornada a la Casa Mònaco

Keith Adams durant la jornada a la Casa Mònaco

El cal·lígraf anglès Keith Adams ha reivindicat aquest dimecres a l'Escola d'Art la importància d'aquesta disciplina i ha assegurat que la cal·ligrafia occidental no té res a envejar a l'oriental. Adams ha aclarit que aquesta matèria fa referència a 'les lletres ben fetes a mà' i ha fet una crida per superar aquest complex d'inferioritat de l'alfabet llatí davant dels ideogrames xinesos.

Keith Adams ha ofert aquest dimecres a la Casa Mònaco uns tallers de cal·ligrafia en el marc de la Setmana Cultural que organitza l'Escola d'Art Sant Cugat i ha traslladat la seva passió per aquesta matèria als assistents.

En declaracions a Cugat.cat, Adams ha fet una crida per valorar més el producte de casa enfront la cal·ligrafia practicada a països com la Xina o el Japó.

La Setmana Cultural es completa aquest dijous amb una xerrada de l'astrofísic Ignasi Ribas i divendres amb la conferència de l'expert en art i cinema Alfonso Levy.

La setmana es complementa amb l'exposició 'Mira't', que fins el 3 d'abril es pot visitar a la seu de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.