El cor de nois Les Petits Chanteurs de Laval reuneix 200 persones al Monestir


  • Comparteix:

Imatge del cor del Quebec al Monestir

Imatge del cor del Quebec al Monestir

Els cants de Les Petits Chanteurs de Laval han omplert el Monestir aquest dimecres al vespre en un concert organitzat pel Cor Infantil i els Petits Cantors de Sant Cugat. Amb més d'un quart de segle d'història, el cor quebequès de nois ha reunit prop de 200 persones que han gaudit de l'actuació que ha ofert amb els dos conjunts locals.

El cor de nois Les Petits Chanteurs de Laval es va formar ara fa 28 anys a la població que li dóna nom situada al Quebec com un grup reduït de nois, tot i que actualment compta ja amb un centenar de cantors d'entre nou i 18 anys.

Aquests dies han visitat la ciutat i s'han allotjat amb els membres del Cor Infantil de la ciutat, format només per noies, i amb els Petits Cantors de Sant Cugat. Precisament, aquest últim és un conjunt d'una desena de nois que intenta ampliar els seus integrants i poder formar un cor masculí a la ciutat.

Escoltem el fundador dels cors de la ciutat i director de l'escola de música Aula de So, Martí Marín.

Martí Martín

És una sort poder tenir el cor del Quebec aquí i és un concert especial perquè estem intentant posar en marxa un cor masculí.



Les Petits Chanteurs de Laval participen cada any en diversos concerts, espectacles i gravacions. El cor ha visitat la ciutat per tornar la visita que els cantors locals van fer al Quebec anys enrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.