Un thriller britànic i dues comèdies, una espanyola i l'altra mexicana, són les novetats dels cinemes santcugatencs


  • Comparteix:

Cartell de 'The International'

Cartell de 'The International'

El thriller 'The international' amb Clive Owen i Naomi Watts, la comèdia espanyola 'Fuga de Cerebros' amb Amaia Salamanca, i la darrera col·laboració de Gael García Bernal i Diego Luna sota el títol 'Rudo y Cursi' són les estrenes d'aquest divendres als cinemes Yelmo de Sant Cugat. Les dues darreres també es projecten a les sales Cinesa Sant Cugat.

Els anglesos Clive Owen i Naomi Watts interpreten a 'The International' un agent de la Interpol i una ajudant del fiscal del districte de Manhattan que lluiten per portar als tribunals un dels bancs més poderosos del món. La recerca de proves dels delictes de l'entitat financera els portarà per diferents ciutats del món i posarà les seves vides en perill.

La televisiva Amaia Salamanca, estrella de 'Sin tetas no hay paraíso', protagonitza amb Mario Casas una de les comèdies espanyoles de la temporada. El film explica les peripècies d'un tímid estudiant que falsifica el seu expedient acadèmic i una beca per perseguir la noia de la que està enamorat fins la Universitat d'Oxford. El film explica l'arribada a la ciutat universitària dels dos protagonistes i dels amics del noi que l'han ajudat a tirar endavant el seu pla.

'Rudo y Cursi' reuneix altra vegada els mexicans Diego Luna i Gael Garcia Bernal, que ha treballat conjuntament en 'El Abuelo y yo' o 'Y tu mamá también', en aquesta producció dirigida per Carlos Cuarón. La pel·lícula explica la història de dos germans, treballadors d'una plantació de plàtans, que aconsegueixen progressar com a futbolistes. Tots dos somien poder-li fer una casa a la seva mare però la vida els porta a un enfrontament del que hauran d'aprendre a superar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.