Obert el concurs 'Tria la teva música', que augmenta el nombre de grups participants


  • Comparteix:

La segona edició de concurs 'Tria la teva música' organitzat per Noves Freqüències de les Joventuts Musicals se celebrarà durant els mesos de maig i juny. Enguany, el límit de bandes que podran concursar augmentarà fins a 10, superant les 6 de l'any passat. Totes les actuacions tindran lloc al Casal de Cultura de Mira-sol.

Durant els mesos de maig i juny torna el concurs 'Tria la teva música', obert a tots els grups de música de Catalunya però amb una participació màxima de 10 bandes.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, subratlla la importància que té el concurs per a la cultura musical de la ciutat.

Toni Ramon

Les joventuts musicals han insistit sempre de manera molt positiva amb aquesta proposta. Esperem que en un futur la línia de suport a aquestes iniciatives vagi sempre en augment.


L'edició d'enguany del concurs incorpora algunes novetats importants. Ho explica el responsable de la iniciativa, Albert Bach.

Albert Bach

Aquest any passem de 6 a 10 bandes, també comptem amb un jurat que deicidrà part dels premis i l'estrucutura del concurs també serà diferent.


Els premis inclouran una aportació en metàl·lic de 2.000 euros, hores d'estudi de gravació i actuacions assegurades a altres sales del Vallès, a més difusió a través dels mitjans de comunicació.

El concurs tindrà lloc els propers 5, 11 i 15 de maig i 2 de juny. Tots aquells grups que vulguin participar-hi poden fer-ho a través de la pàgina web de les Joventuts Musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.