Spock i Hannah Montana, als cines locals


  • Comparteix:

El productor de 'Perdidos' prova sort amb el capità Kirk

El productor de 'Perdidos' prova sort amb el capità Kirk

'Star Trek' i 'Hannah Montana' són les principals estrenes de cinema d'aquest divendres. La cartellera es completa amb el retorn de Dustin Hoffman amb 'Nunca es tarde para enamorarse' i el film d'animació 'Vamos a la luna'.

Cinesa i Yelmo acullen dues adaptacions de populars sèries de televisió. J.J. Abrams porta a la pantalla gran una nova entrega de la saga 'Star Trek', amb Zachary Quinto com a Spock. L'altra proposta és 'Hannah Montana. La película', en la qual Miley Cyrus decidirà si continua ocultant la seva doble vida.

Les altres estrenes només es podran veure a Yelmo Cineplex. Dustin Hoffman és el protagonista de 'Nunca es tarde para enamorarse' on viu una història d'amor amb la britànica Emma Thompson. 'Vamos a la luna' és un film en 3D belga que explica el viatge de tres mosques astronautes.

Yelmo també ofereix, dimecres, el partit que disputaran el Barça i l'Athletic de Bilbao, mentre que dijous Cinesa projecta 'Dieta mediterránia' del santcugatenc Joaquim Oristrell, dins el Cicle de cinema d'autor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.