Els alumnes de perfeccionament de violoncel de Lluís Claret mostren a l'Escola de Música el treball de tot el curs


  • Comparteix:

Els alumnes de l'aula de perfeccionament de violoncel de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels han ofert aquest dilluns una audició de final de curs. Els quatre alumnes del violoncel·lista santcugatenc Lluís Claret han mostrat a la cinquantena de persones assistents els coneixements assolits al llarg d'aquest curs a l'equipament local.

Ferran Alberich, Jordi Claret, Michael Unterman i Natividad Álvarez-Ossorio han gaudit durant un any de les classes i els consells del músic i violoncel·lista local Lluís Claret. L'aula de perfeccionament d'aquest instrument de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels és un reclam per a músics en formació d'arreu del món. A part de Catalunya, els quatre alumnes d'aquest curs provenen d'Andorra, Canadà i l'Estat espanyol.

Lluís Claret assegura que és un privilegi per a l'escola municipal comptar amb alumnes que ja han acabat la seva formació i vénen a perfeccionar el seu talent.

Lluís Claret

Per aquesta escola és un privilegi tenir alumnes de nivell superior.


Els alumnes també han elogiat la possibilitat d'assistir a classes amb Lluís Claret i les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Escoltem Natividad Álvarez-Ossorio, de Sevilla.

Nati Álvarez

Fem unes quatre classes al mes, una de les quals col·lectives. És un privilegi comptar amb els consells de Lluís Claret.



Una cinquantena de persones han assistit a l'audició de final de curs a l'Aula Magna de l'equipament municipal. Els alumnes han interpretat peces de Haydn, Debussy i Schumann, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.